Myyjät 2018

jouluinen-taidekujakartta korjattu

1 Mirva Kontio 

Esittely lisätään myöhemmin

2. Noxi- WWW

Olen kuvanveistäjä ja käsityöläinen. Käyn usein Suomen conitapahtumissa ja myyn larppi proppeja, asusteita, koruja, charmeja ja söpöjä pehmoleluja.

3 Ryhmä Rämä 

Rosa Rea sekä Iia & Jiro Meri ovat ryhmä graafisen suunnittelun ja pelialan opiskelijoita, jotka tulevat myymään erilaisia tuotteita omien taiteidensa koristelemina. Tarjolla on niin zinejä kuin pinssejäkin, joten kuuluvatpa tyyliisi sitten demonit tai persikat (tai mikseivät molemmat?), tule ihmeessä tutustumaan!

4. Marmorin tilalle ehkä betoni 

Neljä stadin taiteilijaa löytyy nyt saman pöydän takaa, tarjoten valikoiman hauskoja tuotteita. Tervetuloa selailemaan!

5. Apila Pepita  WWW

Apila on helsinkiläinen kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Hän keskittyy teoksissaan tarinankerrontaan luoden lukijoita koskettavia aitoja tarinoita.  Apilan kuvitukset yhdistelevät kawaii ja cartoon estetiikkaa ja ovat ylitsepursuavan söpöjä! Apilalta on myynnissä avaimenperiä, pinsseja, tarroja ja julisteita, joiden suloiset kuvat saavat varmasti jokaiselle hymyn naamaan.

Apilan sarjakuvat käsittelevät hieman synkempiä aiheita, tutkien ihmisen mielen maailmoja. Rikkinäisen mielen kuvat (Suuri Kurpitsa, 2017) sarjakuva-antologia kokoaa yhteen mielenterveyttä käsitteleviä omaäänisiä sarjakuvia.

Näkymätön sukupuoli – ei-binäärisiä ihmisiä (Into Kustannus, 2018) sisältää sarjakuvataiteilijoiden Apila Pepita, Kimmo Lust ja Pii Anttonen omaelämänkerrallista sarjakuvaa heidän kokemuksistaan elämästä muunsukupuolisina. Kirjassa on myös 15 ei-binäärisen ihmisen henkilöhaastattelut valokuvaaja Jenni Holman hienojen muotokuvien kera.

MOSSDASH sarjakuvakirja on Apila Pepitan täysin oma tuotos, joka kertoo transsukupuolisen seksityöläisen tarinan ja hänen kamppailuistaan kerätä rahaa mystiseen avaruusrakettiin.

6. Sefie Rosenlund

Olen itseoppinut taideharrastelija Turusta. Teen lähes yksinomaan digitaalisia maalauksia, joista sitten teetätän hyvälaatuisia, upeita taideprinttejä. Aiheinani ovat pääasiassa muotokuvat, sekä fanitaiteen että oman taiteen muodossa. Tykkään saada digimaalauksessakin rouheita pintoja aikaiseksi ja jättää digitaalisen siveltimen vetoja näkyviin. Löydä taideprinteistäni jotakin juuri sinun kotiisi sopivaa taidetta!

6. Almond Feather

Hei tässä on kulttuurialan opiskelija Vantaalta! Myynnissä olisi tarroja, avaimenperiä, pinssejä, magneetteja ja muuta pientä mukavaa. Aiheina pääasiassa luonto ja videopelit joita on tullut viime aikoina pelattua.

7. Kiutiu – WWW

Pöydästäni löydät kaikenkirjavia koruja ja asusteita sulostuttamaan karderoopiasi. Mukana on myös kissa-aiheisia joulukortteja. Tyylini on varsin runsas, värikäs ja romanttinen: pitsiä, röyhelöitä, kukkia ja sööttejä eläinhahmoja – erityisesti kissoja. Suuri osa tuotteistani on uniikkikappaleita, joten toista samanlaista ei ihan heti tule vastaan. Materiaaleissa on sopuisassa sekasotkussa uutta ja vanhaa.

8. Tia Tast ‘Dawafii’ ja Emi Svinhufvud ‘EMi Baka’

Tia (WWW) on helsinkiläinen mediaopiskelija, jonka teoksissa vilisevät pyöreät, pin-up tyyliset naiset ja söpöt eläimet. Tia myy taideprinttejä, joulukortteja, tarroja ja avaimenperiä.

EMi (WWW) on taideopiskelija Tuusulasta. Hänen työt ovat usein eri tekniikoiden sekoituksia  ja hän tykkää erityisesti traditionaalisesta taiteesta. Printtien lisäksi EMi myy erilaisia käsitöitä kuten koruja ja kangaskasseja.

9. Pihlajapaja

Esittely lisätään myöhemmin.

10.Meg Eksoottinen Porkkana 

Mitä eksoottista porkkanassa on? Ei mitään–kunnes siitä Tehdään eksoottinen. Tällä mentaaliteetillä teen kierrätysmateriaaleista monen muotoisia koruja ja käyttötavaroita. Mukaan saattaa myös eksyä pari hempeää printtiä. Pöydältäni löydät varmasti uniikin lahjan joko itsellesi tai miksei vaikka naapurin Erkille.

11. PoisonPineapple 

Pöydästäni tulet löytämään todella laajan valikoiman erilaisia uniikkeja käsin valmistettuja polymeerimassa koruja. Suurin osa koruista on saanut inspiraationsa fantasiasta, luonnosta sekä okkultismista. Osa taas on pastellin katkuisia ällösöpöjä glitter tuotoksia! Myynnissä on lisäksi myös hartsikoruja, avaimenperiä, omakustanteita, postikortteja, sekä paljon muuta. Taidekujalla tavataan~

12. Ulla ThynelWWW

Olen päätoiminen kuvittaja, taiteilija ja graafikko. Myyn taideprinttejä, kirjoja, postikortteja sekä muita kuvittamiani painotuotteita. Rakastan luontoa, eskapismia ja visuaalista tarinankerrontaa. Taiteeni on täynnä unenomaisia maisemia, arvoituksellisia hahmoja ja metsien otuksia.

13. Malvien- WWW

Myyn hauskoja ja hyödyllisiä käsitöitä, kuten kasseja, penaaleja, pussukoita, pinssejä ja magneetteja. Kankaiden kuoseissa seikkailevat mm. Shiba Inut, puput, kissat ja muut söpöt aiheet. Pöydältäni löydät myös perinteisellä japanilaisella tekniikalla toteutettuja tsumami kanzashi -hiuskoristeita.

14. Matti Maalismaa / Crown Wetworks

Mä oon seppä ja teen juttuja. Taidekujaviitekehyksessä jutut on yleensä koruja, koriste- tai käyttöesineitä, hiusneuloja, pinssejä, ynnä muuta maan ja taivaan väliltä. Valtaosa tuotteistani ovat valettua tai taottua metallia.

Taiteilijana edustan omalaatuista ja uniikkia käsityöläisryhmää, joita on olemassa enää hyvin vähän. Myymällä tuotteitani en ainoastaan ylläpidä omaa toimintaani ihmisenä, seppänä ja nisäkkäänä, vaan myös ylläpidän omalta osaltani alani kulttuuriperintöä.

15. Kouvolahti 

Anna Fant (graafikko, WWW) ja Miika Pekkonen (satunnainen piirtelijä, WWW) myyvät postikortteja, magneetteja, kirjanmerkkejä ja muita pieniä printtejä. Aiheina ovat niin joulu, eläin- ja satumaailmojen hahmot kuin myös Suomi.

16. Mikael Hoo ja Henriikka Iivanainen 

Kuvittaja Mikael Hoon pöydässä on myynnissä kasviteemaisia printtejä ja kuvitettu novelli Journal of a Botanist. Erilaista joulun meininkiä etsiville löytyy myös pakanallisia joulukortteja.

Graafikko-kuvittaja Henriikka Iivanaisella on myynnissä erilaisia kortteja ja printtejä hänen eläinaiheisista kuvituksistaan.

17. Aino Korpinen – WWW

Olen Helsingissä asuva kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Työni saavat aiheensa eläinmaailmasta sekä rakennuksista ja ominaista kuvituksilleni ovat pienet yksityiskohdat sekä mustavalkoinen värimaailma. Myyn eri kokoisia printtejä ja originaaleja, pienlehtiä sekä postikortteja. Lisäksi pöydältäni löydät laajan valikoiman koivupuisia pinssikoruja ja magneetteja sekä tarrapaketteja.

18. Joniina – WWW

Erinomainen hyvän mielen lahja eläinrakkaalle!

Joniina myy printtejä kissa-aiheisesta Kruunu-vesiväriteoksestaan hintaan 15€. 10€ jokaisesta myydystä printistä lahjoitetaan lyhentämättömänä kodittomien eläinten hyväksi toimivalle Alavuden seudun Eläintiimi ry:lle.

Lahjoitusvarat käytetään hädänalaisten ja kaltoinkohdeltujen eläinten auttamiseen; eläinten ruokaan, kissanhiekkaan sekä eläinlääkäri- ja hoitokuluihin. Eläintiimi ry:n tavoitteena on huolehtia hylätyistä eläimistä, kunnes ne ovat valmiita luovutettaviksi yhdistykseltä uusiin, rakastaviin loppuelämän koteihin. Huomattava valtaosa yhdistykselle tulevista eläimistä on kissoja. Lisätietoa Alavuden seudun Eläintiimi ry:stä saat osoitteessa elaintiimi.fi.

Kruunu_Joniina

19. Syssy

Hei! Olen Syssy ja olen koulutukseltani kuva-artesaani. Myynnissä minulla on postikortteja sekä printtejä. Jaan pöydän ystäväni Nora B:n kanssa. Tervetuloa!

19. Nora B – WWW

Heippa! Olen Nora, Vantaalaistunut kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Myyn tapahtumassa kortteja, printtejä ja tarroja, mahdollisesti myös muuta pientä kivaa pukinkonttiin 🙂 Jaan pöydän Syssyn kanssa.

20. Neo Aarnikotka – WWW

Neo Aarnikotka on Helsingissä majaileva pelitaiteen opiskelija, joka tekee peligrafiikan ohella paljon mustetöitä. Taidekujalle Neo tuo laajan valikoiman erilaisia kortteja, jotka ovat laadukkaalle paperille painettuja, ja joiden toiselle puolelle voi kirjoittaa. Teoksien aiheet liikkuvat usein luonnon ja monenlaisten hahmojen välillä, mutta joukkoon mahtuvat myös synkemmät fantasiamaailman teemat, monimuotoisuutta käsittelevät aiheet, sekä tietysti talven juhliin soveltuvat kuvat. Lisäksi tarjolla on muita tuotteita kuten tarroja ja charmeja.

21. Juusto ja Seninni

Moi! Me ollaan Juusto (WWW) ja Laura (WWW), harrastajapiirtäjä sekä kuvataideopiskelija. Pöydältämme löytyy laaja kattaus maalauksia, postikortteja, kuvaprinttejä, tarroja sekä grafiikan vedoksia. Töistä löytyy niin originaaleja aiheita kuin faniteoksia. Tervetuloa!

22. Annika ”Gomis” Kiiskilä ja  Iida ”Damatris” Reitti

Annika “Gomis” Kiiskilä (WWW)

Kovasti sanon olevani sarjakuvapiirtäjä, ja piirrän omakustannesarjakuvia lähinnä teemoista fantasia, sci-fi, hirviöt, eläimet, mielenterveys ja LGBT-teemat. Aiheet pysyvät yleensä melko lailla samoina, olipa kyseessä sarjakuvat tai muut piirrokset! Yleensä käytän työvälineinäni tusseja, musteita, vesivärejä ja toisinaan jopa tietokonetta, ja rakastan paperia.

Iida “Damatris” Reitti (WWW)

Töitteni aiheina ja innoittajina ovat suurimmaksi osaksi fantasia, mytologia, mielenterveys sekä queer-teemat, jotka näkyvät erityisesti sarjakuvissani. Olenkin keskittynyt enimmäkseen erilaisten omakustannesarjakuvien piirtämiseen viime aikoina, vaikka kuvituksiakin syntyy yhä. Pääsääntöisesti käytän digitaalista piirtämistä sekä perinteisiä akvarelleja töitteni tekniikkoina.

23. Gentle Adventure – WWW

Gentle Adventuren Amir ja Daniel ovat graafisia suunnittelijoita ja muotoilijoita, jotka pyrkivät edistämään kestäviä elämäntapavalintoja synkähkön romanttisella estetiikalla, valmistamalla käsin somia käyttöesineitä ensisijaisesti kierrätysmateriaaleista. Gentle Adventure tarjoaa vaihtoehtoja kertakäytölle, kuten kangaskasseja ja -nenäliinoja, sekä esimerkiksi keramiikkaa.

24. Ilumia design  – WWW

ilumia design on helsinkiläisen muotoilun alan opiskelijan lokakuussa 2018 luoma korumerkki. Valikoimasta löytyy suloisia korvakoruja, choker-kaulakoruja, rannekoruja sekä sormuksia. Kaikki tuotteet ovat valmistettu käsityönä Suomessa!

24. Emmi Nääppä ja Anna Heinonen  

Emmi Nääppä (WWW)

Olen kuvittaja ja graafinen suunnittelija, joka tykkää piirtää söpöjä eläimiä. Myyn omakustannesarjakuvaa, tarroja, magneetteja, kortteja ja julisteita.

Anna Heinonen (WWWPiirtää sarjakuvia, hassuja otuksia, söpöjä juttuja ja niin edespäin. Tekee niistä myös tarroja, kortteja ja muuta mukavaa.

25.EsmaelJ 

Esittely lisätään myöhemmin.

26. Lamppu – (WWW)

Lamppu on Tamperelainen kuvittaja, joka tekee mielellään akryylimusteilla maalattuja kuvia panostaen kuvan tarinaan ja tunnelmaan, mutta tekee todella mielellään myös söpöjä eläimiä avaimenperiksi sekä tarroiksi. Lamppu myy Jouluisella Taidekujalla postikortteja, taideprinttejä, alkuperäisiä maalauksia, avaimenperiä, tarroja, magneetteja sekä kangaskasseja. Lampun suosituimpiin tuotteisiin kuuluu mm. ketut sekä LGBT-kissat.

27. Tipsutora – (WWW)

Olen 22- vuotias, itseoppinut taiteen harrastaja Salosta. Myyntipöydältäni löytyy paljon käsintehtyjä tuotteita mm. pinssien, rintnappien, printtien ja magneettien muodossa.

Mainokset