Myyjäksi

Haluatko myyjäksi Taidekujalle?

Haku sulkeutuu 8.10. kello 18:00 mutta paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä! Vahvistusviesti paikasta taikka varasijalle pääsystä tulee ilmoittautumislomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen 9.10. Huomaathan että käytämme lomakkeeseen täyttämiänne tietoja ja kuvia myyjien mainostamiseen joten täytäthän tiedot huolella sillä niitä ei voi enää jälkeenpäin muokata.

Myyjäksi voit ilmoittautua yksin tai porukalla, suurille pöydille mahtuu paljon töitä! Jaossa on sekä kokonaisia (180 x 90 cm) 20€ hintaan sekä puolikkaita pöytiä (90 x 90 cm) 10€ hintaan. Ensikertalaisille ja aloittelijoille, joilla on takanaan 1-2 taidekuja kertaa, on varattu 5 paikkaa.  Huomaathan että pöytämme ovat normaaleja myyntipöytiä suurempia. Jos pidät tapahtumassa ohjelmaa tai työpajaa annetaan pöydästä 5€:n alennus.  Pöytien maksu tapahtuu tilisiirrolla josta tulee tietoa pöydän varauksen vahvistusviestissä. Myyjäksi voi hakea iästä huolimatta vaikka tapahtuma on ”nuorien tekijöiden” sillä meillä ei ole varsinaista ikärajaa hakijoille.

Jouluisen Taidekujan asiakaskunta on aikaisempina vuosina koostunut enimmäkseen ihmisistä jotka etsivät uniikkeja sekä originaaleja lahjoja läheisilleen. Vaikka Taidekujan idea onkin lähtöisin con- tapahtumista, ovat kävijät suurimmalta osin henkilöitä joille kyseiset tapahtumat eivät ole entuudestaan tuttuja.

Y- tunnukselliset myyjät ovat tervetulleita mutta ehtona on että henkilö ei omista omaa fyysistä liikettä ja että myytävänä olevat tuotteet ovat käsintehtyjä ja joissa näkyy oma kädenjälkesi (olivat ne sitten koruja, printtejä…). Myös kierrätysmateriaaleista tehdyt korut ovat tervetulleita.

Tutustuthan myös säännöt ja vinkit osioon ennen myyjäksi hakemista!

Ilmoittautuessa tarvitaan:

  • 1-3 kuvaa töistä jokaiselta tekijältä, myös ryhmissä. (Google Drive, Photobucket, etc. ovat sopivia kuvanhostaus palveluita joiden kautta voi jakaa linkkejä kuviin, mutta myös linkki esimerkiksi kuvan      DeviantArt- sivulle käy.)
  • Myyjäesittely. Kerro muutamalla lauseella kuka olet ja mitä olet      tulossa myymään. Kuvia ja myyjäesittelyjä käytetään mainostamiseen      Tumblrissa, Facebookissa, Instagramissa sekä täällä kotisivuilla.   
  • Mahdollinen linkki omalle nettisivulle, Tumbleriin, Instagramiin, DeviantArt-sivustolle yms.
  • Myyjähaun sulkeuduttua otamme myyjiltä mielellämme vastaan      lisäkuvia, joita julkaisemme pikkuhiljaa sosiaalisessa mediassamme.
Mainokset