Myyjäksi

Haluatko myyjäksi Taidekujalle?

Haku taidekujalle alkaa 8.8.2018 ja päättyy 31.8.2018 klo 23:59. Edellisvuosista poiketen myyjät valitaan hakemusten ja portfolion perusteella. Lisäinfoa kriteereistä päivitetään sivuille heinäkuun loppuun mennessä.

Myyjäksi voit ilmoittautua yksin tai porukalla, suurille pöydille mahtuu paljon töitä! Jaossa on sekä kokonaisia (180 x 90 cm) 20€ hintaan sekä puolikkaita pöytiä (90 x 90 cm) 10€ hintaan. Jos pidät tapahtumassa ohjelmaa tai työpajaa annetaan pöydästä 5€:n alennus.  Pöytien maksu tapahtuu tilisiirrolla josta tulee tietoa pöydän varauksen vahvistusviestissä. Myyjäksi voi hakea iästä huolimatta vaikka tapahtuma on ”nuorien tekijöiden” sillä meillä ei ole varsinaista ikärajaa hakijoille.

Jouluisen Taidekujan asiakaskunta on aikaisempina vuosina koostunut enimmäkseen ihmisistä jotka etsivät uniikkeja sekä originaaleja lahjoja läheisilleen. Vaikka Taidekujan idea onkin lähtöisin con- tapahtumista, ovat kävijät suurimmalta osin henkilöitä joille kyseiset tapahtumat eivät ole entuudestaan tuttuja.

Y- tunnukselliset myyjät ovat tervetulleita mutta ehtona on että henkilö ei omista omaa fyysistä liikettä ja että myytävänä olevat tuotteet ovat käsintehtyjä ja joissa näkyy oma kädenjälkesi (olivat ne sitten koruja, printtejä…). Myös kierrätysmateriaaleista tehdyt korut ovat tervetulleita.

Tutustuthan myös säännöt ja vinkit osioon ennen myyjäksi hakemista!

Ilmoittautuessa tarvitaan:

  • Portfolio, jossa on 5-10 kuvaa. Mikäli haette pöytää ryhmänä, suositeltava kuvamäärä on noin 5 kuvaa per tekijä.
  • Varmistathan, että portfoliosi linkki toimii eikä portfolio ole piilotettu salasanan taakse. Toimimattomat linkit johtavat automaattiseen hylkäämiseen.
  • Myyjäesittely. Kerro muutamalla lauseella kuka olet ja mitä olet   tulossa myymään.
  • Kuvia ja myyjäesittelyjä käytetään mainostamiseen Tumblrissa, Facebookissa, Instagramissa sekä täällä kotisivuilla.   
  • Mahdollinen linkki omalle nettisivulle, Tumbleriin, Instagramiin, DeviantArt-sivustolle yms.
Mainokset