Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen taidekujalle on auki 1.10. – 8.10.2017 klo 18:00 asti. Pöydät jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja myyjäksi voit ilmoittautua yksin tai porukalla, suurille pöydille mahtuu paljon töitä! Jaossa on sekä kokonaisia (180 x 90 cm) 20€ hintaan sekä puolikkaita pöytiä (90 x 90 cm) 10€ hintaan. Huomaathan että pöytämme ovat normaaleja myyntipöytiä suurempia. Jos pidät tapahtumassa ohjelmaa tai työpajaa annetaan pöydästä 5€:n alennus. 

Ilmoittautuessa tarvitaan:

  • 1-3 kuvaa töistä jokaiselta tekijältä, myös ryhmissä. Näitä kuvia saa myös lähettää myöhemmin lisää, mutta ainakin yksi kuva on annettava jo ilmoittautuessa. Google Drive, Photobucket, etc. ovat sopivia kuvanhostaus palveluita joiden kautta voi jakaa linkkejä kuviin, mutta myös linkki esimerkiksi kuvan DeviantArt- sivulle käy.
  • Myyjäesittely. Kerro muutamalla lauseella kuka olet ja mitä olet tulossa myymään. Kuvia ja myyjäesittelyjä käytetään mainostamiseen Tumblrissa, Facebookissa, Instagramissa sekä täällä kotisivuilla. Myyjähaun sulkeuduttua otamme myyjiltä mielellämme lisäksi vastaan lisäkuvia ja nettikauppa linkkejä, joita julkaisemme pikkuhiljaa esimerkiksi Tumblrissamme.

Pöytää ei tarvitse maksaa heti vaan maksu tapahtuu tiliisiirtona. Lisätiedot saat varmistusviestissä.

Muistathan myös tutustua Taidekujan sääntöihin ja vinkkeihin ennen ilmoittautumista.

Mainokset